Rychlí kluci!

Další dva MTB závody proběhly o prvním červnovém víkendu za účasti – tentokrát výhradně hochů – MORAVEC Teamu. V sobotu se zúčastnili bratři Maivaldovi MTB závodu Prima Cup na Dolní Moravě, aby všichni tři společně stihli i v neděli MTB závody v  okolí Moravské Třebové, kde  pokračovala série závodů Cykloman a Cyklománek. A je už tradicí, že  naši „tři mušketýři“ nejsou zvyklí se vracet  prázdnou! Ne jinak tomu bylo i v případě účasti na Prima Cupu a Cyklománku. Navíc v neděli v Moravské Třebové „mladé pušky“ úspěšně doplnili dvě naše „staré pušky“…! 

Maty 1 dm
Vítěz z Dolní Moravy – Matyáš Maivald.

Na rekapitulaci pojďme opět chronologicky: na Dolní Moravě závod „sednul“ především Matyáši Maivaldovi, který ve své kategorii na okruhu, který se vyznačoval náročným stoupáním po startu a neméně náročným sjezdem po sjezdovce, a který Matyáš absolvoval celkem dvakrát, nedal soupeřům žádnou šanci a suverénně zvítězil! Mladší ze tří bratrů, Sebastián Maivald, byl handicapován lehkým nachlazením, přesto i on se ve své kategorii dokázal prosadit v závodě, který měl vypsán na jedno kol, do TOP10, když finišoval na 7. místě. Nejmladší Eliášek Maivald, který najíždí na „opravdovém“ kole teprve svoje první kilometry bral cenné „bramborové“ 4. místo. Bravo kluci! Bravo MORAVEC! Zde mrkněte na výsledkový servis.

196045631_4474176025926094_5299075246821846386_n
Bronzový Sebík v Moravské Třebové.
V neděli na Cyklománku se neúnavní bratři Matyáš a Sebastian Maivaldovi postavili ve svých kategoriích na start znovu a výsledkem jejich další dobré práce byl i kvalitní výsledek: oba se mohli radovat ze zisku  bronzových medailí! V akci byl – opět už na velkém kole – i nejmladší z bratrů, Eliáš Maivald, který ve své kategorii bral umístění v TOP10.  V Moravské Třebové nechyběli ani bratři Pospíšilovi (dvojčata), kteří jsou bratranci tria  bráchů Maivaldovic. Oba startovali v závodě odrážedel a oba vybojovali „bednu“: Štěpánek Pospíšil finišoval na stříbrném stupínku a Tomášek Pospíšil dorazil do cíle těsně za ním, jako třetí v pořadí!
197734820_4474179282592435_4833246739656947619_n
Tentokrát v tom ale Maivaldovi v Moravské Třebové nebyli zdaleka sami. Na „velkém“ Cyklomanu reprezentovali MORAVEC Team také Petr Šich s Matějem Štindlem. A reprezentovali nás víc, než zdatně! Městské cross country vyhrál v elitní kategorii mužů Petr Šich, který v absolutním pořadí nestačil jen na výborného juniora Jakuba Zemene (D2 Mont Merida Cycling Team) za jehož vítězným časem 51:29 minut zaostal pouze o 9 vteřin. Peťovi šestým místem mezi juniory výborně sekundoval druhý z našich startujících borců, Matěj Štindl. Bravo MORAVEC! A díky moc všem za víkendovou vzornou reprezentaci oddílu! Jen tak dál! Zde jsou  z Cyklomanu a Cyklománku výsledky:
IMG_5101
Nejlepší „eliťák“ v Moravské Třebové, náš Petr Šich!

Napsat komentář