Okrouhlá: Bořil zářil!

První prosincovou sobotu byla naše pozornost upřena více do Jabkenic u Mladé Boleslavi (jel se zde přeposlední pohárový cyklokros) než na Okrouhlu, kde druhým závodem pokračoval rozbíhající se Brněnský běžecký pohár. Přesto: celkem osm statečných MORAVCŮ jsem vyčetl (snad jsem nikoho nepřehlédl – když tak se mi, prosím, ozvěte) ve výsledkových listinách již tradičního Mikulášského běhu a hned tři z nich se dokázali prosadit v pořadí ve svých kategoriích do elitní desítky! 

IMG_2126Především Petr Bořil, desátý v závodě mužů na velké, osmikilometrové trati, potvrdil trvale vysokou výkonnost a i když jsme ho letos na horském kole měli možnost vidět minimálně (startoval v rámci MTB PDV pouze na Benešově), výsledkem na Okrouhlé ukázal, že je stále ve výborné kondici! Petr se letos věnoval poněkud jiné, více adrenalinové sportovní disciplíně a jeho aktivity v r.2015 Vám určo ještě do konce roku stihnu přiblížit v samostatném článku, který si Peťa určitě zaslouží. Vyzvednout je třeba i sedmé místo Jirky Štěpaníka v juniorech na malé trati a osmou příčku domácí borky – Barbory Tlamkové (přípravka mladších děvčat), která svůj páteční svátek oslavila, jak se patří.

IMG_2080 (1)Ale ani další naši se výsledkově neztratili. V kategorii přípravka mladší chlapci se nás výborně reprezentoval v cíli 16. Tomáš Zatloukal. Na malé trati na startu nechyběla další domácí závodnice, naše ostřílená, spolehlivá reprezentantka Monika „Tygřice“ Konečná. Doběhla v dorostenkch 17. a její výsledkový posun od závodu v Jehnicích je pozoruhodný! Dalším našim jsme drželi palce na velké, osmikilometrové trati. Tři mušketýři odvedli „podlahové“ výkony a odměnou jsou jim i kvalitní výsledky. posuďte sami: Tomáš Tlamka byl v mužích klasifikován jako 67., Standa Sekanina doběhl v „prvních veteránech“ 51. a výborné vystoupení MORAVCŮ na Mikulášském běhu završil Pavel Tlamka, v cíli 35. v kategorii „veteránů dvojkařů“. Bravo MORAVEC! Díky všem za vzorné repre oddílu! Neklame-li mě paměť, BBP bude pokračovat třetím závodem na Štěpána v Syrovicích. Zde hledejte kompletní výsledkový servis.

Napsat komentář