Kapky potu u Mamuta.

Takřka „v předvečer“ čtvrtého pokračování MTB Českého poháru, který bude o blížícím se víkendu hostit Brno,  potrénovala v rámci dalšího kola Brněnské MTB ligy většina elitních MORAVCŮ na již dobře připravených zdejších, tak trochu  rozporuplných, pohárových tratích  u legendárního Anthroposu. Ne nadarmo se říká, že nejlepší přípravou pro cyklisty je „ostrý“ závod…  Z tohoto úhlu pohledu se jednalo o test bezesporu kvalitní, s pro MORAVEC Team tradičně velmi  úspěšným výsledkovým efektem!

P1060616
Karel Vinický zajel u Anthroposu výborně a zaslouženě ovládl kategorii kadetů!

Před Brnem je potěšující zprávou, že lehké svalové zranění kadetky Jany Tesařové (z tohoto důvodu radši nestartovala na Okrouhlé) je již téměř OK a naše zkušená bikerka snad tedy nebude o víkendu v Brně s největší pravděpodobností nikterak limitována. Formu ve středu odpoledne v Brně potvrdila celá naše hlavní „pohárová“ úderná skupina a jejich výkony a výsledky nás opět svádí před Brnem k opatrnému optimismu… Budeme hlavně zvědaví, zda naši „snajpři“ naváží na skvělé výsledky z úvodu ČP v závodech ELIMINATOR, které se u Anthroposu odjedou v sobotu (klasické cross country pak v neděli). Činilo se ale nejen naše „áčko“. V rámci MTB ligy se jedou i závody dětských kategorií od 7 let a i zde nám udělaly naše „mladé pušky“ hodně radosti! Okoukněte výsledkový sumář našich, který je tento:

  • Dívky 7-8 let – 1. Lucie Koudelková
  • Divky 9-10 let – 3. Adélka Zavřelová
  • Chlapci 9-10 let – 1. Matouš Lipenský, …3. Matyáš Koudelka
  • Mladší žáci – 3. Roman Šindelář, … 6. Vít Lipenský
  • Starší žáci – 1. Tomáš Tlamka „Contador“, 2. Honza Šindelář, ….4. Jakub Tesař
  • Kadetky – 1. Jana Tesařová, 2. Anna Zemánková, 3. Kristýna Haasová
  • Kadeti – 1. Karel Vinický, 2. Matěj Mazánek
  • Juniorky – 4. Monika Konečná
  • Junioři – 1. Dominik Prudek
  • Muži Masters  – 3. Víťa Prudek

Litry potu MORAVCŮ byly tedy „u Mamuta“ proměněny v celkem šest zlatých, tři stříbrné a pět bronzových (pomyslných) medailí.  Ve výsledkových listinách nejsou uvedeni další někteří naši, kteří se neumístili na „bedně“, a u kterých se nepodařilo jejich přesný výsledek zjistit. Koho se toto týká a víte-li, jak jste dopadli, dejte mi vědět, doplním Vás do souhrnu. Jinak budeme muset nějakou dobu asi počkat na oficiální výsledkové listiny. Našim medailistům blahopřejeme a ke Všem ostatním, včetně podpůrných týmů letí náš velký dík za vzorné repre oddílu! A když se znovu zadívám na náš výsledek, tak mě napadá, že závody byly tak trochu přeborem MORAVEC Teamu..! Ať tak, či tak, mrkněte na fotogalerii

Napsat komentář