Boj na Moravském poli!

V pravdě bitvou na Moravském poli bychom mohli nazvat víkendové závody českého poháru horských kol, které se po roce opět vrací do jihomoravské metropole. Důležitost závodu spočívá především v tom, že je jedním z posledních nominačních pro případnou účast na nezadržitelně se blížícím světovém šampionátu horských kol v Novém městě na Moravě. K naší velké radosti je ve hře o reprezentační dres na tomto prvním vrcholu sezóny i náš junior Dominik Prudek.

DSCF7591

Právě jeho výsledek v Brně s největší pravděpodobností rozhodne o jeho účasti či neúčasti na mistrovství světa. Za dané situace nezbývá než oslovit všechny MORAVCE a vyhlásit něco podobného jako „mobilizaci“ fanoušků oddílu, aby v sobotu, kdy se jedou v Brně sprinty, ale hlavně v neděli při klasickém XCO závodě, přišli našeho mladého šampióna (a nejen ho) mocně povzbudit. Sám dobře vím, jak „rajdra nakopne“, když ho u tratě při jeho úsilí  v jakékoli akustické síle či intenzitě někdo povzbudí. Najednou se Vám dostává sil i na těch úsecích tratě, kde jste již v předešlém kole „mleli z posledního“ a ani vlastně nevíte čím to je, že se z ničeho nic cítíte jako živou vodou zkropení… Vlastně víte: bývá to právě díky mocné podpoře fanoušků, kteří jsou v té chvíli s Vámi jedno tělo, jedna duše a to Vás dokáže  neobyčejně vzpružit, posílit, popohnat, překonat se…

Přijďte tedy prosím po oba víkendové dny povzbudit rajdry MORAVCE a „dostrkat“ je svým bezprecedentním akustickým projevem k co nevyšším metám! A speciálně si dejte záležet, až bude na trati náš „kvalifikant na Svět“, Dominik Prudek! Hlasivky nešetřte, na případnou krátkodobou němotu nehleďte! Předem díky moc! Ne nadarmo se říká, že v jednotě je síla! A když je síla snoubená s vůlí něco dokázat, či někomu pomoct, dílo se zpravidla podaří! Věřím, že to společnými silami s Domčou v neděli dáme! Zde omrkněte bohatou fotogalerii z loňského brněnského pohárového závodu.

Napsat komentář