Medailový i Anthropos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrvní skutečnou závodnickou zkoušku zažil první červnovou neděli r. 2015 (staro)nový brněnský MTB okruh, na kterém se za nedlouho pojede nejen předposlední závod Českého poháru horských kol, ale především na přes rok Mistrovství Evropy MTB XCO! A minulou neděli na okruhové overtuře rajdři MORAVCE samozřejmě nemohli nechybět…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAV kategorii starších žákyň si  vítězství s přehledem pohlídala domácí borka Tereza Obořilová, která si po sobotním vítězství ve sprintu v Protivanově (v rámci PDV), dojela zkušeně i pro zlato na žákovské trati nad Anthroposem a uplynulý víkend si tudíž muže označit přívlastkem „zlatý“! Blahopřejeme a díky za vzorné repre MORAVCE!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAČinili se i naši kadeti, když na stříbrnou bednu dosáhl Honza Šmída a na stupně vítězů ho doprovodil v cíli třetí Matěj Mazánek. I zde patří klukům gratulovačka a dík za vzorné repre oddílu. Zkušenosti z brněnské tratě se našim budou hodit při závodě Českého poháru MTB XCO, který se zde pojede co nevidět. Dříve nebo později najdete určitě kompletní výsledkový servis  na oficiální  stránce http://brnensky-pohar.cz/index.php?id=anthropos, za základní info o nedělní závodní aktivitě našich rajdrů díky moc p. Mazánkovi staršímu.