Pozvánka od kamarádů!

„Bikeři všech zemí, spojte se“! Máme zapsáno – mimo jiné – pod fotkou Vlastimila MORAVCE na titulní straně našeho webu. Za 15 let, co je MORAVEC  MORAVCEM není mnoho s námi spřátelených bikových týmů, které by se mohli pyšnit obdobnou životností ústící k adolescentnímu věku… Napadá mě momentálně akorát MaxCursor… Velmi sympaticky se v současnosti jeví  Hanácký tým BIKE Academy  pana Vladimíra Opletala, tým, se kterým jsme hlavné v loňském roce navázali velmi úzké  a opravdu kamarádské  vztahy…

20161029_115651
V Radíkově u Olomouce jsme si „střihli“ MTB sprint koncem října loňského roku.

Velmi mladá skupina, která se stejně jako my, soustředí na vyhledávání především mladých cyklistických talentů, si s námi v uplynulých měsících porozuměla tak dobře, že jsme obdrželi pozváni k účasti na jejich víkendový tréninkový kemp, který proběhne na přelomu března a dubna. Základní informace jsou tyto:

  • Termín: od 31.3. (pátek) do 2.4. (neděle) 2017
  • Místo: Radíkov
  • Cena za pobyt: do 1.000.- Kč
  • Trénink: výhradně na horských kolech
  • Věk účastníků: do kategorie kadet

Kdo z MORAVCŮ věkem do 16-ti let bude mít zájem se víkendového kempu s Bike Academy v Radíkově zúčastnit, přihlaste se co nejdříve trenérovi Milanu Tlamkovi (776 108 046) nejpozději však do středy 8.3.2017. Možná, že po silniční průpravě v Chorvatsku by tento typ, již bikové přípravy, mohl být tím pravým „ořechovým“ na závěr přípravného období našich „mladých pušek“.

Napsat komentář