Co se bude dít? (ST40)-2

Středa 4.10. 2017

Další  terénní trénink MORAVEC Junior Teamu. Sraz mladých bikerů je v 16.30 hodin na Okrouhlé, U Pazderny.

POZOR! Souběžně s tréninkem proběhne od stejného času (tj. od 16.30 hodin) BRIGÁDA, kdy provedeme rozvoz šotoliny na zpevnění místní traťové pasáže „Skalka“, aby mohli na jaře zde naši v poho trénovat… Brigadýrům bude velet – kdo jiný než – Vlastík Odehnal a čekám Vás na place ve stejném, ba ještě vyšším počtu, než v pátek 22.9. 2017 při „mlíkovačce“ v Boskovicích. Kromě pracovního uděvu si s sebou dovezte stavební kolečko (slovensky „fůrik“) + lopatu, nejlépe „štichovku“! Brigáda se samozřejmě týká VŠECH MORAVCŮ, nejen těch, kteří by přivezli svoje svěřence na trénink JUNIOR Teamu… Rozumíme si, „VO CO GOU“… Na place čekám hlavně ty pracovně nažhavené rodiče, se kterými jsem se při podobných akcích letos ještě nesetkal a už si ani nepamatuji, jak vlastně vypadají… Omluvou je pro mě pouze závažné onemocnění, formou hospitalizace v nemocničním zařízení…

Pátek 6.10.2017

Odjezd dočasné cyklokrosové roty na třetí závod Českého poháru do Jabkenic. Velitelem výsadku s krycím názvem CASTELPOOL je Honza Šindelář st., nominace našich rajdrů bude na základě výsledků prvních dvou závodů oznámena trenéry do středy 4.10.2017. Zde studujte propozice.

Sobota 7.10. 2017

Třetí závod Českého poháru v cyklokrosu v Jabkenicích. Zde studujte propozice.

Neděle 8.10. 2017

Další z tradičních regionálních kultovních MTB závodů – Soběšická mulda. Účast a dopravu si každý zajišťuje sám. Zde mrkněte na propozice.

Napsat komentář