Pěkná fůra „beden“!

By nevypadla naše DCR (dočasná cyklokrosařská rota) z rytmu, naordinoval trenér Víťa Prudek na sobotu 7. listopadu pro naše mladé snajpry další docela náročnou „race“. Díky tomu jsem se dozvěděl, že někde pod Ostravou se nachází docela významná cyklokrosařská bašta – Stará Ves nad Ondřejnicí… Jako loni i letos zde „srdcarští“ pořadatelé uspořádali závod, který byl nejen cyklokrosovým přeborem Severomaravského kraje, ale i dalším závodem Českého poháru kategorií Masters.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Víťovi svěřenci zde jenom potvrdili, že ne náhodou významě „tvrdí muziku“ v tuzemské nejvyšší cyklokrosařské lize. Zlato si ze severomarvského krajského mistráku veze starší žákyně Anna Zemánková, po zadu za ní nezůstali ani Tomáš Tlamka „Contador“ (stříbrný v závodě starších žáků), Dominik Prudek (druhý v juniorech) a Pavel Balák (do třetice druhý – tentokrát v kategorii Masters B). A daleko od medaile nebyli ani další dva naši zkušení cyklokrosařští „bijci“ v kategorii Masters. V těsném  sledu dojeli za sebou Leoš Balák (9. – Masters B) a Víťa Prudek (10. -Masters C) Tomu se říká vysoká produktivita práce! Nebo radši: vysoká produktivita cyklokrosařské rachoty! A to ještě do bojů nezasáhla z důvodu zdravotní indispozice kadetka Jana Tesařová…

Gratulovačka všem našim medailistům a díky za vzorné repre MORAVCE! Díky i podpůrnému týmu, který tentokrát musel řešit i jednu mimozávodní nepříjemnou komplikaci. Jak ukazují výsledky ze Staré Vsi, forma mašich je stále vysoká a už se těšíme na další závod „první ligy“, který se pojede o příštím víkendu na Holých Vrších! Naši letos zrají jako víno… Zde je k ověření výsledkový servis ze závodu ve Staré Vsi.