I MORAVEC odstartoval!

Necelý týden po „Kohoutech“ i cyklistický oddíl MORAVEC Team oficiálně odstartoval do sezóny 2018. Prologem slavnostního čtvrtečního odpoledne byla Mše Svatá za MORAVEC, abychom se pak přesunuli na naši „mateřskou základnu“. Tou je už po léta, co je MORAVEC MORAVCEM restaurace Morava Benešov, kde jsme si řekli k nastávající sezóně, co bylo třeba a našemu údernému závodnímu šiku rozdali dresy – vzor 2018 + licence.

DSCN3522
Mše Svatá za MORAVEC Team pro sezónu 2018 proběhla slavnostně v Pavlovské kapli minulý čtvrtek v podvečer.

Že na prologu a na vlastním oficiálním zahájení sezóny na „Moravě“  byla naším milým hostem senátorka, ale především naše kamarádka a příznivkyně Mirka Vítková, nás moc potěšilo! O co jsme Pána Boha v Pavlovské kapli poprosili, si můžete připomenout zde: Mše Svtatá za MORAVEC Team 04-2018Bohužel jsme museli oželet přítomnost celebrujícího naší Mše, Pátera Pavla Koutníka na našem následném slavnostním setkání v reastauraci Morava Benešov, neb měl ještě další jiné důležité povinnosti.

DSCN3527
Společná fotka po skončení Mše Svaté.

Na „Moravě“ jsme následně zaplnili bývalou „nekuřáckou část“ této restaurace nejen, že beze zbytku, ale naopak – s přebytkem… Padesát připravených židliček nám bylo tentokrát  málo! Nesporná známka toho, že o dění v MORAVEC teamu je aktuálně zdravý zájem! Petr připoměl „noty“ podle kterých se letos bude v rámci oddílu „hrát“, přičemž důležitý dokument  „Status závodníka MORAVEC Teamu“ – podpsali rajdři při přebírání dresů a licencí  na letošní sezónu.

DSCN3544
Moc milým hostem slavnostního zahájení sezóny MORAVEC teamu byla naše kamarádka Mirka Vítková,

A když už jsme u těch dresů: líbivý vylepšený design nemá „na svědomí“ nikdo jiný, než Libor Bartoš a jsme pravděpodobně v historii České a možná i Evropské, nebojím se napsat že i světové cyklistiky prvním teamem, který velice vhodně a decentně rozlišil  designově (barvou kalhot) dívčí (ženskou) a chlapeckou (mužskou) verzi dresů! Že slavnostní podvečer byl završen společným fotem v „novém hávu“ připomínat už vůbec nemusím…  Zde mrkněte na fotogalerii Karla Všetuly…

Napsat komentář