Dvě pozvánky:

Sezóna závodů cross country jde nezadržitelně do finiše. Minulou neděli se odjel v brazilském Rio de Janeiro TOP závod letošního roku a na něj následně naváží další dva vrcholy olympijské MTB sezóny r. 2016…

  • Tím prvním bude o posledním prázdninovém víkendu tradiční závod v Ostravě – Bělském lese – Ostravský Chachar. Závod se statutem UCI2, který se jede zároveň jako bikový šampionát Slezka, bude po olympijské „race“ první velkou akcí, kde se určitě nechá spatřit v ostré akci nejeden biker či bikerka, kteří byli v Riu ostře při tom. Barvy MORAVCE jsou pravidelně nazávodních  tratích v Bělském lese účastny od samého počátku tohoto supr závodu, jehož duchovním otcem není nikdo jiný než nášelník Severomaravských bikových „kmenů“ a náš dlouholetý kamarád Martin Šíma. A MORAVEC na Chacharu nebude chybět ani letos! Ve věci Vaší případné účasti kontaktujte naše trenéry – Víti Prudka a Milana Tlamky, v jejichž kompetenci je nominace na tento prestižní závod. V še o blížící se race v Ostravě  – Bělském lese naleznete zde.
  • No a druhým vrcholem budou beze sporu závěrečné závody „Přeboru Vesmiru“, jak nazývá MTB Pohár Drahanské vrchoviny jedna z legend českého biku, a její pravidelný účastník, Dušan Olejníček. Přesto, že mladí rajdři MORAVEC junior Teamu mají soutěž vesměs velmi dobře rozjetou, naplánoval oddíl na dny 2. až 4. září 2016 (od pátku do neděle) pro děti tréninkové skupiny trenéra Milana Tlamky před posledními dvěma závody „Vrchoviny“ přípravné soustředění. Základna bude v Jedovnicích na rybníku Olšovec a pobyt (ubytování dětem uhradí oddíl) bude samozřejmě vyplněn nejen bicyklovou tréninkovou řeholí. Nominaci na tento kemp má v kompetenci právě Milan Tlamka, kterému s přípravou pomůže jeho asistentka Nikola Hlubinková. Takže, kdo z Vás chce před závěrem MTB „Vrchoviny“ optimálně vyladit formu, přihlaste se Milanovi co nejdříve!

Napsat komentář