Co se bude dít? (ST16)-2

Úterý 18.4. 2017
  • Trénink MORAVEC Junior Team pod vedením Míši Hanouskové a Františka Paděry. Sraz mladých cyklistů bude v 17.00 hod u tělovičny ZŠ v Benešově. V případě dotazů kontaktujte Míšu na 776 456 427. POZOR! Trénující, vezměte s  sebou vezmou i jiné boty než cyklistické tretry, abyste si mohli zahrát hry i mimo bicykl (např. vybišku nebo fotbal.)…
  • Trénink MORAVEC „A“ Teamu pod vedením Honzy Šindeláře. Sraz je určen na 17.00 v místě Honzou určeném, úterní trénink bude probíhat výhradně na silnici. V případě dotazů kontaktujte Honzu Šindeláře na jeho mobil 731 076 981.

Vzhledem k aktuálnímu výraznému ochlazení a blížícímu se druhému závodu MTB ČP je třeba, aby vedoucí tréninku za dané situace pečlivě zvážili – vhodnost pravidelné přípravy pod širým nebem a v případě potřeby doporučili svým svěřencům individuální náhradní formu rutinní přípravy.

Středa 19.4. 2017
  • Další jarní terénní trénink MORAVEC Junior Teamu. Sraz mladých bikerů je v 17.00 hodin u budovy ZŠ v Benešově Trénink povede Milan Tlamka, v případě dotazů ho včas kontaktujte na jeho mobil 776 108 046. Součastí tréninku bude měření stavu trénovanosti MUDr. Petrem Zemánkem (toto měření jsme absolvovali, jak jistě vzpomínáte, na začátku zimní přípravy, v listopadu 2016). Proto se dostavte v maximálním možném pčtu! POZOR: členové MORAVEC Teamu, kzeří se zůčastnili závodu ČP v Kutné Hoře, a kteří jsou v přípravě na závod ČP v Praze potrénují na kolech v terénu na trati benešovského MTB závodu, ostatní – vzhledem k chladnému počasí – budou cvičit s Petrem v tělocvičně.  Takže Ti, co budou cvičit v tělocvičně si nemusíte brát kola, ale vezměte si vybavení, jako na zimní cvičení.
  • Trénink MORAVEC „A“ Teamu pod vedením Honzy Šindeláře. Sraz je určen na 17.00 na boskovické střelnici – středeční trénink bude probíhat i tentokrát v terénu. V případě dotazů kontaktujte Honzu Šindeláře na jeho mobil 731 076 981. Kdo z „A“ Teamu absolvoval loni v listopadu lékařské měření s MUDr. Petrem Zemánkem, doporučuji přijet potrénovat a přeměřit se na Benešov  dle pokynů v předchozím odstavci.

Vzhledem k aktuálnímu výraznému ochlazení a blížícímu se druhému závodu MTB ČP je třeba, aby vedoucí tréninku za dané situace pečlivě zvážili vhodnost pravidelné přípravy pod širým nebem. Bude-li třeba, můžou MORAVCI „odmakat“ středeční přípravu v tělocvičně. Budu tam a jsem připraven v rámci lékařského měření dvě hodiny s dětmi odcvičit.

Sobota 22.4. 2017

Účast na druhém závodě ČP MTB XCE v Praze. Jede tam stejná sestava jako do KH, přepravní instrukce obdrží všichni zůčastnění s dostatečným předstihem. Operace má volací znak POSEIDON. Zde studute propozice: 2.-závod-Propozice-Praha-Řepy

Neděle 23.4. 2017

Účast na prvním závodě ČP MTB XCO v Praze. Jede tam stejná sestava jako do KH, přepravní instrukce obdrží všichni zůčastnění s dostatečným předstihem. Operace má volací znak POSEIDON. Zde studute propozice: 2.-závod-Propozice-Praha-Řepy

Napsat komentář